Your Business webdesign Solution in Zeddam

De plek voor webdesign, zoekmachine optimalisatie, social media en veel meer!

Gratis je website score testen

WEBDESIGN ZEDDAM

WEBDESIGN ZEDDAM

We maken websites die werken!

Webdesign in Zeddam

Een website hebben is slechts een deel van de strijd. Het moet professioneel zijn. Het moet aantrekkelijk zijn. Maar het belangrijkste is dat het moet werken. Ons professionele team biedt webdesign- en ontwikkelingsdiensten aan bedrijven van elke omvang.

Identity Sharks richt zich niet alleen op het leveren van een prachtig ontwerp, maar ook op lay-outs die uw klanten de informatie geven waarnaar ze op zoek zijn: de o zo belangrijke eerste indruk van uw organisatie of bedrijf, de services die u levert of over het boek dat u net gepubliceerd heeft.

 

Identity Sharks voor uw webdesign in Zeddam!

Webdesign Zeddam

STRATEGIE GEDREVEN ONTWERP

We maken professionele websites die er geweldig uitzien, maar met een strategie om meer websitebezoekers om te zetten in klanten en u klaar te stomen voor succes.

WORDPRESS DEVELOPMENT

We maken WordPress-websites met behulp van de nieuwste technieken, trends en tools. Als we klaar zijn, kunt u uw inhoud gemakkelijk beheren. (webdesign Zeddam)

MOBIELVRIENDELIJKE WEBSITES

Een groot deel van uw klanten heeft vanaf hun telefoon toegang tot uw website. Onze webontwerpen zijn gemaakt om er geweldig uit te zien op vele soorten apparaten.

Ons webontwerp- en ontwikkelingsproces

Webdesign Zeddam

1. Ontdekken (webdesign Zeddam)

We willen alles over je weten! Een deel van ons proces bestaat uit het invullen van een ontdekkingsvragenlijst, het stellen van een heleboel vragen over uw bedrijf of organisatie, het vertellen van uw favoriete sites, sites die u had en meer. Vervolgens plannen we een startgesprek, zodat we alles kunnen bespreken wat u indient.

2. Ontwerp (webdesign Zeddam)

Hier begint het plezier! Met behulp van de informatie die u tijdens ons ontdekkings- en instapproces hebt verstrekt, zal Identity Sharks werken om een ​​speciaal ontwerp voor u te maken. U krijgt een stijlgids voor kleur, typografie en responsiviteit van het apparaat, samen met een eerste pagina-concept van de startpagina voor uw beoordeling en invoer. Dit is een samenwerking, dus we willen horen wat je denkt en je feedback en input hebben tijdens het hele proces.

3. Professionele website maken

Nadat je je ontwerp hebt ondertekend, is het tijd om te bouwen! We nemen uw voltooide concept en zetten het om in een werkende website. Na voltooiing geven we u een privé-URL voor het bekijken en testen van uw nieuwe site. Dit geeft u de mogelijkheid om het op al uw apparaten te testen, te controleren of alle links en knoppen werken, en zorg ervoor dat u de afbeeldingen en inhoudlay-out leuk vindt.

4. Content (webdesign Zeddam)

Een website is pas compleet als elke pagina inhoud heeft. We hopen dat je tijdens de fasen 1-3 hard hebt gewerkt om de inhoud klaar te hebben voor fase 4. Uw klanten zijn met een reden naar de website gekomen, dus je wilt er zeker van zijn dat je al hun vragen hebt beantwoord! Inhoud is cruciaal voor elke website. We nemen uw inhoud en leggen deze op elke pagina zodat deze er geweldig uitziet en gemakkelijk te lezen is.

5. Website lanceren!

 Hoera, het is tijd voor lancering! Dat betekent dat u hebt getest, goedgekeurd en klaar bent om uw site voor de hele wereld te laten leven. We zullen al het technische werk in dit proces doen – het op uw server laten laden, het live maken en eventuele foutopsporing. (We zorgen ervoor dat Google ook weet waar het is.)

Veel gestelde vragen over Webdesign in Zeddam

IDENTITY SHARKS VOOR UW WEBDESIGN IN Zevenaar

CONTACT ONS VOOR WEBDESIGN IN Zevenaar [email protected]

VRAGEN OVER WEBDESIGN IN Zevenaar?

OFFERTE NODIG VOOR WEBDESIGN IN Zevenaar?

MAIL ONS EN KRIJG SNEL ANTWOORD OP AL UW VRAGEN.

[email protected]

Wat wiki zegt over webdesign.

ID-sharks is gespecialiseerd in webdesign zevenaar en kunnen ook uitstekend SEO-teksten schrijven

Waarom Identity Sharks inhuren voor webdesign in Zeddam en omgeving?

Simpel: Je schakelt Identity Sharks in om dezelfde reden dat je een loodgieter inschakelt voor een lekkage in huis of een monteur inschakelt voor als je auto het niet doet. Wij hebben de kennis in huis en zijn op de hoogte van de nieuwste technieken.

Wat kost een website?

De exacte kosten kunnen we niet zomaar geven, het ligt er totaal aan welke eisen er aan de site worden gesteld en hoeveel uren erin zitten. En aan de bijkomende zaken, zoals is er al een logo of moeten we die nog ontwerpen. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Leveren jullie ook backlinks?

Wij hebben verschillende pakketten backlinks. Backlinks zijn 1 van de hulpmiddelen om gevonden te worden op google. Neem contact met ons op voor meer informatie over backlinks.

De Onmisbare Rol van Backlinks in SEO

De Onmisbare Rol van Backlinks in SEO

De Onmisbare Rol van Backlinks in SEO In de digitale wereld van vandaag spelen backlinks een cruciale rol in het opbouwen van de autoriteit en de reputatie van een website. Maar wat zijn backlinks precies en hoe kunnen ze bijdragen aan de SEO van je website? In dit...

Lees meer
5 stappen voor effectief SEO schrijven

5 stappen voor effectief SEO schrijven

Hoe kun je in 5 stappen effectieve SEO teksten schrijven? SEO-schrijven omvat het onderzoeken, ontwikkelen en testen van content die is geoptimaliseerd om te ranken voor (een reeks) zoekwoorden. In de afgelopen jaren zijn zoekmachines steeds beter geworden in het...

Lees meer

Locatie

Van Lennepstraat 11, 7002 BM Doetinchem

[email protected]

Pin It on Pinterest

Share This