Your Business webdesign Solution in Doetinchem

De plek voor webdesign, zoekmachine optimalisatie, social media en veel meer!

Gratis je website score testen

WEBDESIGN DOETINCHEM

WEBDESIGN DOETINCHEM

We maken websites die werken!

Webdesign in Doetinchem

Een website hebben is slechts een deel van de strijd. Het moet professioneel zijn. Het moet aantrekkelijk zijn. Maar het belangrijkste is dat het moet werken. Ons professionele team biedt webdesign- en ontwikkelingsdiensten aan bedrijven van elke omvang.

Identity Sharks richt zich niet alleen op het leveren van een prachtig ontwerp, maar ook op lay-outs die uw klanten de informatie geven waarnaar ze op zoek zijn: de o zo belangrijke eerste indruk van uw organisatie of bedrijf, de services die u levert of over het boek dat u net gepubliceerd heeft.

Identity Sharks voor uw webdesign in Doetinchem!

webdesign doetinchem

STRATEGIE GEDREVEN ONTWERP

We maken professionele websites die er geweldig uitzien, maar met een strategie om meer websitebezoekers om te zetten in klanten en u klaar te stomen voor succes.

WORDPRESS DEVELOPMENT

We maken WordPress-websites met behulp van de nieuwste technieken, trends en tools. Als we klaar zijn, kunt u uw inhoud gemakkelijk beheren. (webdesign Doetinchem)

MOBIELVRIENDELIJKE WEBSITES

Een groot deel van uw klanten heeft vanaf hun telefoon toegang tot uw website. Onze webontwerpen zijn gemaakt om er geweldig uit te zien op vele soorten apparaten.

Ons webontwerp- en ontwikkelingsproces

Webdesign Doetinchem

1. Ontdekken (webdesign Doetinchem)

We willen alles over je weten! Een deel van ons proces bestaat uit het invullen van een ontdekkingsvragenlijst, het stellen van een heleboel vragen over uw bedrijf of organisatie, het vertellen van uw favoriete sites, sites die u had en meer. Vervolgens plannen we een startgesprek, zodat we alles kunnen bespreken wat u indient.

2. Ontwerp (webdesign Doetinchem)

Hier begint het plezier! Met behulp van de informatie die u tijdens ons ontdekkings- en instapproces hebt verstrekt, zal Identity Sharks werken om een ​​speciaal ontwerp voor u te maken. U krijgt een stijlgids voor kleur, typografie en responsiviteit van het apparaat, samen met een eerste pagina-concept van de startpagina voor uw beoordeling en invoer. Dit is een samenwerking, dus we willen horen wat je denkt en je feedback en input hebben tijdens het hele proces.

3. Professionele website maken

Nadat je je ontwerp hebt ondertekend, is het tijd om te bouwen! We nemen uw voltooide concept en zetten het om in een werkende website. Na voltooiing geven we u een privé-URL voor het bekijken en testen van uw nieuwe site. Dit geeft u de mogelijkheid om het op al uw apparaten te testen, te controleren of alle links en knoppen werken, en zorg ervoor dat u de afbeeldingen en inhoudlay-out leuk vindt.

4. Content (webdesign Doetinchem)

Een website is pas compleet als elke pagina inhoud heeft. We hopen dat je tijdens de fasen 1-3 hard hebt gewerkt om de inhoud klaar te hebben voor fase 4. Uw klanten zijn met een reden naar de website gekomen, dus je wilt er zeker van zijn dat je al hun vragen hebt beantwoord! Inhoud is cruciaal voor elke website. We nemen uw inhoud en leggen deze op elke pagina zodat deze er geweldig uitziet en gemakkelijk te lezen is.

5. Website lanceren!

 Hoera, het is tijd voor lancering! Dat betekent dat u hebt getest, goedgekeurd en klaar bent om uw site voor de hele wereld te laten leven. We zullen al het technische werk in dit proces doen – het op uw server laten laden, het live maken en eventuele foutopsporing. (We zorgen ervoor dat Google ook weet waar het is.)

IDENTITY SHARKS VOOR UW WEBDESIGN IN DOETINCHEM

CONTACT ONS VOOR WEBDESIGN IN DOETINCHEM INFO@ID-SHARKS.COM

VRAGEN OVER WEBDESIGN IN DOETINCHEM?

OFFERTE NODIG VOOR WEBDESIGN IN DOETINCHEM?

MAIL ONS EN KRIJG SNEL ANTWOORD OP AL UW VRAGEN.

INFO@ID-SHARKS.COM

Website in google zoekresultaten

Website in google zoekresultaten

Uw website gevonden krijgen in Google zoekresultaten.
In deze blog bekijken we hoe Google websites vindt en waarom je in de zoekresultaten van google vindbaar wilt zijn. Enkele google feiten en informatie.

Lees meer
Linkedin 10 beste tips

Linkedin 10 beste tips

Linkedin, zoveel gebruikers en zoveel mogelijkheden om je profiel te verbeteren.
Daarom hebben wij een lijst met diverse belangrijke Linkedin tips gemaakt.
 

Lees meer

Locatie

Van Lennepstraat 11, 7002 BM Doetinchem

info@id-sharks.com