Your Business SEO Solution in Ede

De plek voor webdesign, zoekmachine optimalisatie, social media en veel meer!

Gratis je website score testen

SEO EDE

SEO EDE

WAT IS ZOEKMACHINE OPTIMALISATIE?

(SEO EDE)

Zoekmachineoptimalisatie, ook bekend als SEO, is het proces waarmee uw klanten uw website kunnen vinden door het doolhof van alle andere sites die momenteel online zijn.

We zoeken uit wat uw klanten zoeken en proberen natuurlijk meer van uw doelgroep op uw site te krijgen. SEO gaat over het verbinden van uw klanten met uw bedrijf.

Identity Sharks is uw zoekmachine optimalisatie bureau in Ede!

Identity Sharks logo

HOE WERKT SEO?

Het kost veel werk en elke stap is belangrijk voor het proces als het gaat om SEO-services. Dit zijn de basis stappen seo Ede:

WEBSITE AUDIT

We beginnen met een uitgebreide evaluatie van uw website.

t

ZOEKWOORD ONDERZOEK

Vervolgens besteden we tijd aan het uitzoeken van wat mensen zoeken.

IMPLEMENTATIE

We maken een SEO-plan en voeren dit uit.

TOEZICHT HOUDEN

We bewaken de resultaten en maken aanpassingen.

Het is duidelijk dat deze vier stappen een overdreven vereenvoudigde versie van de stappen zijn. Als het op SEO aankomt, kost het veel werk om u op de juiste plaats te krijgen. Alleen omdat je het bouwt, wil nog niet zeggen dat er iemand komt.

SEO gaat niet noodzakelijk over het genereren van het meeste verkeer naar uw site. Wat heb je aan honderden nieuwe bezoekers als die bezoekers je producten en diensten niet kopen?

We willen het juiste verkeer naar uw site halen.

(seo in Ede)

We willen dat de gebruikers die op uw site terechtkomen enthousiast zijn over wat u hen aanbiedt. We willen dat uw website wordt geconverteerd.

Laat ons u tonen hoe we uw klantenbestand kunnen vergroten door nieuw, organisch verkeer naar uw website te leiden. We gebruiken alleen door Google goedgekeurde white-hattechnieken waarvan is bewezen dat ze resultaten opleveren.

Onderstaand veel gestelde vragen, maar neem gerust contact met ons op voor SEO in Ede

SEO Ede

VEEL GESTELDE VRAGEN:

SEO EDE

1. HOE LANG DUURT HET VOORDAT JE RESULTATEN ZIET?

 

SEO is een marathon, geen sprint, vooral als uw site nieuw is. Zoveel hangt af van de algehele gezondheid en inhoud van uw site, de online concurrentie van uw site en uw bereidheid om regelmatig nieuwe inhoud van hoge kwaliteit te produceren. Soms zien we resultaten in de eerste maand en soms moeten we enkele maanden wachten voordat we vooruitgang beginnen te zien.

2. WANNEER BEN IK #1 IN GOOGLE?

We kunnen helaas geen specifieke resultaten garanderen voor bepaalde zoekwoorden. We selecteren zoekwoorden waarvan we denken dat ze ideaal zijn voor uw website en uw bedrijf, en proberen de zoekmachines te beïnvloeden, zodat uw inhoud wordt weergegeven in de zoekopdrachten. Het is erg leuk om nummer 1 te zijn, maar je hoeft niet de eerste te zijn om meer bezoekers en meer klanten te krijgen.

3. MOET IK NIEUWE INHOUD TOEVOEGEN OM RESULTATEN TE ZIEN?

We kunnen uw website optimaliseren om Google en Bing te laten weten waar uw pagina’s over gaan, maar als u niet regelmatig nieuwe inhoud van hoge kwaliteit toevoegt, zal uw site waarschijnlijk niet omhoog schieten in de ranglijst. Het consistent toevoegen van nieuwe inhoud van hoge kwaliteit is een van de snelste manieren om nieuw verkeer naar uw website te leiden.

4. HEB IK BACKLINKS NODIG?

In één woord ja. Backlinks zijn belangrijk voor Google, maar ze zijn niet het enige. We kunnen u helpen aan de slag te gaan met het vinden van mogelijkheden voor backlinks, maar de enige manier om backlinks te krijgen, is wanneer uw website inhoud heeft waarnaar mensen willen linken.

Veel gestelde vragen over SEO in Ede

Waarom Identity Sharks inhuren voor SEO in Ede en omgeving?

Simpel: Je schakelt Identity Sharks in om dezelfde reden dat je een loodgieter inschakelt voor een lekkage in huis of een monteur inschakelt voor als je auto het niet doet. Wij hebben de kennis in huis en zijn op de hoogte van de nieuwste technieken.

Wat kost een website?

De exacte kosten kunnen we niet zomaar geven, het ligt er totaal aan welke eisen er aan de site worden gesteld en hoeveel uren erin zitten. En aan de bijkomende zaken, zoals is er al een logo of moeten we die nog ontwerpen. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Leveren jullie ook backlinks?

Wij hebben verschillende pakketten backlinks. Backlinks zijn 1 van de hulpmiddelen om gevonden te worden op google. Neem contact met ons op voor meer informatie over backlinks.

De Onmisbare Rol van Backlinks in SEO

De Onmisbare Rol van Backlinks in SEO

De Onmisbare Rol van Backlinks in SEO In de digitale wereld van vandaag spelen backlinks een cruciale rol in het opbouwen van de autoriteit en de reputatie van een website. Maar wat zijn backlinks precies en hoe kunnen ze bijdragen aan de SEO van je website? In dit...

Lees meer
5 stappen voor effectief SEO schrijven

5 stappen voor effectief SEO schrijven

Hoe kun je in 5 stappen effectieve SEO teksten schrijven? SEO-schrijven omvat het onderzoeken, ontwikkelen en testen van content die is geoptimaliseerd om te ranken voor (een reeks) zoekwoorden. In de afgelopen jaren zijn zoekmachines steeds beter geworden in het...

Lees meer

Locatie

Van Lennepstraat 11, 7002 BM Doetinchem

[email protected]

Pin It on Pinterest

Share This