uw webdesign en seo oplossing

De plek voor webdesign, zoekmachine optimalisatie, social media en veel meer!

Gratis je website score testen

WAT IS ZOEKMACHINE OPTIMALISATIE?

Zoekmachine optimalisatie, ook bekend als SEO, is het proces waarmee uw klanten uw website kunnen vinden door het doolhof van alle andere sites die momenteel online zijn.

Ons bureau zoekt uit wat uw klanten zoeken en proberen natuurlijk meer van uw doelgroep op uw site te krijgen. Zoekmachine optimalisatie gaat over het verbinden van uw klanten met uw bedrijf.

Identity Sharks is uw zoekmachine optimalisatie bureau!

HOE WERKT ZOEKMACHINE OPTIMALISATIE?

Het kost veel werk en elke stap is belangrijk voor het proces als het gaat om zoekmachine optimalisatie.

Dit zijn de basis stappen van ons zoekmachine optimalisatie bureau:

WEBSITE AUDIT

We beginnen met een uitgebreide evaluatie van uw website.

Zoekmachine optimalisatie

t

ZOEKWOORD ONDERZOEK

Vervolgens besteden we tijd aan het uitzoeken van wat mensen zoeken.

Zoekmachine optimalisatie

IMPLEMENTATIE

We maken een zoekmachine optimalisatie plan en voeren dit uit.

Zoekmachine optimalisatie

TOEZICHT HOUDEN

We bewaken de resultaten en maken aanpassingen.

Zoekmachine optimalisatie

Het is duidelijk dat deze vier stappen van zoekmachine optimalisatie een overdreven vereenvoudigde versie van de stappen zijn. Als het op zoekmachine optimalisatie aankomt, kost het veel werk om u op de juiste plaats te krijgen. Alleen omdat je het bouwt, wil nog niet zeggen dat er iemand komt.

zoekmachine optimalisatie gaat niet noodzakelijk over het genereren van het meeste verkeer naar uw website. Wat heb je aan honderden nieuwe bezoekers als die bezoekers je producten en diensten niet kopen?

Ons bureau wil het juiste verkeer naar uw website halen.

We willen dat de gebruikers die op uw site terechtkomen enthousiast zijn over wat u hen aanbiedt. We willen dat uw website wordt geconverteerd.

Laat ons u tonen hoe we uw klantenbestand kunnen vergroten door nieuw, organisch verkeer naar uw website te leiden. We gebruiken alleen door Google goedgekeurde white-hattechnieken waarvan is bewezen dat ze resultaten opleveren.

VEEL GESTELDE VRAGEN OVER ZOEKMACHINE OPTIMALISATIE:

ZOEKMACHINE OPTIMALISATIE BUREAU VRAAG    1. HOE LANG DUURT HET VOORDAT JE RESULTATEN ZIET?

 

Zoekmachine optimalisatie is een marathon, geen sprint, vooral als uw website nieuw is. Zoveel hangt af van de algehele gezondheid en inhoud van uw site, de online concurrentie van uw site en uw bereidheid om regelmatig nieuwe inhoud van hoge kwaliteit te produceren. Soms zien we resultaten in de eerste maand en soms moeten we enkele maanden wachten voordat we vooruitgang beginnen te zien.

ZOEKMACHINE OPTIMALISATIE BUREAU VRAAG   

2. WANNEER BEN IK #1 IN GOOGLE?

We kunnen helaas geen specifieke resultaten garanderen voor bepaalde zoekwoorden. We selecteren zoekwoorden waarvan we denken dat ze ideaal zijn voor uw website en uw bedrijf, en proberen de zoekmachines te beïnvloeden, zodat uw inhoud wordt weergegeven in de zoekopdrachten. Het is erg leuk om nummer 1 te zijn, maar u hoeft niet de eerste te zijn om meer bezoekers en meer klanten te krijgen.

ZOEKMACHINE OPTIMALISATIE BUREAU VRAAG   

3. MOET IK NIEUWE INHOUD TOEVOEGEN OM RESULTATEN TE ZIEN?

We kunnen uw website optimaliseren om Google en Bing te laten weten waar uw pagina’s over gaan, maar als u niet regelmatig nieuwe inhoud van hoge kwaliteit toevoegt, zal uw site waarschijnlijk niet omhoog schieten in de ranglijst. Het consistent toevoegen van nieuwe inhoud van hoge kwaliteit is een van de snelste manieren om nieuw verkeer naar uw website te leiden.

ZOEKMACHINE OPTIMALISATIE BUREAU VRAAG   

4. HEB IK BACKLINKS NODIG?

In één woord ja. Backlinks zijn belangrijk voor Google, maar ze zijn niet het enige. We kunnen u helpen aan de slag te gaan met het vinden van mogelijkheden voor backlinks, maar de enige manier om backlinks te krijgen, is wanneer uw website inhoud heeft waarnaar mensen willen linken.

IDENTITY SHARKS, UW ZOEKMACHINE OPTIMALISATIE BUREAU!

CONTACT ONS BUREAU OP [email protected]

VRAGEN OVER ONS ZOEKMACHINE OPTIMALISATIE BUREAU?

OFFERTE NODIG VOOR ZOEKMACHINE OPTIMALISATIE?

MAIL ONS BUREAU EN KRIJG SNEL ANTWOORD OP AL UW VRAGEN.

[email protected]

Locatie

Van Lennepstraat 11, 7002 BM Doetinchem

[email protected]

Pin It on Pinterest

Share This