uw webdesign en seo oplossing

De plek voor webdesign, zoekmachine optimalisatie, social media, promotiefilm       en veel meer!

Gratis je website score testen

We helpen u geweldige dingen

te bereiken met video

Of u nu de verkopen wilt verhogen, merkbekendheid wilt vergroten of uw publiek wilt opleiden – wij maken video-inhoud om u daarbij te helpen!

Identity Sharks kan uw promotiefilm laten maken!

WAT WILT U BEREIKEN?

OPVALLEN

Verhoog het bewustzijn – en bereik uw publiek waar ze ook zijn. Vertel een boeiend verhaal dat mensen inspireert en naar uw merk brengt.

UITLEGGEN

Leg je product, dienst of idee uit. Deel informatie, bouw begrip op, win vertrouwen – en inspireer uw publiek om actie te ondernemen.

ONDERSTEUNING

Verzorg en ondersteun uw publiek met meer informatie die is ontworpen om hen een geweldige ervaring met uw merk te geven.

SOORTEN VIDEOS

ANIMATIE VIDEO

Vertel je verhaal als een professional met een van ‘s werelds meest veelzijdige en populaire mediatypen. De enige beperking is je fantasie!

s.

GEANIMEERDE AFBEELDINGEN

Breng uw website tot leven! Geanimeerde afbeeldingen helpen een online ervaring te creëren die leuk, gedenkwaardig en boeiend is voor uw publiek

informatievideo

Maak een mooie video van hoe uw app of website werkt, met een demovideo die deze in actie laat zien. Zodat we een professionele website laten maken.

De Onmisbare Rol van Backlinks in SEO

De Onmisbare Rol van Backlinks in SEO

De Onmisbare Rol van Backlinks in SEO In de digitale wereld van vandaag spelen backlinks een cruciale rol in het opbouwen van de autoriteit en de reputatie van een website. Maar wat zijn backlinks precies en hoe kunnen ze bijdragen aan de SEO van je website? In dit...

Lees meer
5 stappen voor effectief SEO schrijven

5 stappen voor effectief SEO schrijven

Hoe kun je in 5 stappen effectieve SEO teksten schrijven? SEO-schrijven omvat het onderzoeken, ontwikkelen en testen van content die is geoptimaliseerd om te ranken voor (een reeks) zoekwoorden. In de afgelopen jaren zijn zoekmachines steeds beter geworden in het...

Lees meer

Locatie

Van Lennepstraat 11, 7002 BM Doetinchem

[email protected]

Pin It on Pinterest

Share This