Professionele website laten maken

De plek voor webdesign, zoekmachine optimalisatie, social media en veel meer!

Gratis je website score testen

Een professionele website laten maken.

           We maken websites die werken!

Een website hebben is slechts een deel van de strijd. Een website moet professioneel zijn. Een website moet aantrekkelijk zijn. Maar het belangrijkste is dat het moet werken. Ons professionele team biedt webdesign- en ontwikkelingsdiensten aan bedrijven van elke omvang.

Identity Sharks richt zich niet alleen op het leveren van een prachtig ontwerp voor uw website, maar ook op lay-outs van uw website die uw klanten de informatie geven waarnaar ze op zoek zijn: de o zo belangrijke eerste indruk van uw organisatie of bedrijf, de services die u levert of over het boek dat u net gepubliceerd heeft.

 

    Identity Sharks maakt professionele websites!

STRATEGIE GEDREVEN ONTWERP

We maken professionele websites die er geweldig uitzien, maar met een strategie om meer websitebezoekers om te zetten in klanten en u klaar te stomen voor succes.

WORDPRESS DEVELOPMENT

We maken WordPress-websites met behulp van de nieuwste technieken, trends en tools. Als we klaar zijn, kunt u uw inhoud gemakkelijk beheren.

MOBIELVRIENDELIJKE WEBSITES

Een groot deel van uw klanten heeft vanaf hun telefoon toegang tot uw website. Onze webontwerpen zijn gemaakt om er geweldig uit te zien op vele soorten apparaten.

Hieronder een video over een professionele website laten maken

Ons webontwerp- en ontwikkelingsproces

Professionele website laten maken

Een professionele website laten maken stap: 1. Ontdekken

We willen alles over je weten! Een deel van ons proces bestaat uit het invullen van een ontdekkingsvragenlijst, het stellen van een heleboel vragen over uw bedrijf of organisatie, het vertellen van uw favoriete websites, websites die u had en meer. Vervolgens plannen we een startgesprek, zodat we alles kunnen bespreken wat u indient.

Een professionele website laten maken stap: 2. Ontwerp

Hier begint het plezier! Met behulp van de informatie die u tijdens ons ontdekkings- en instapproces hebt verstrekt, zal Identity Sharks werken om een ​​speciaal ontwerp voor u te maken. U krijgt een stijlgids voor kleur, typografie en responsiviteit van het apparaat, samen met een eerste pagina-concept van de startpagina voor uw beoordeling en invoer. Dit is een samenwerking, dus we willen horen wat je denkt en je feedback en input hebben tijdens het hele proces.

Een professionele website laten maken stap: 3. Website maken

Nadat u uw ontwerp hebt ondertekend, is het tijd om de website te bouwen! We nemen uw voltooide concept en zetten het om in een werkende website. Na voltooiing geven we u een privé-URL voor het bekijken en testen van uw nieuwe website. Dit geeft u de mogelijkheid om het op al uw apparaten te testen, te controleren of alle links en knoppen werken, en zorg ervoor dat u de afbeeldingen en inhoudlay-out leuk vindt.

Een professionele website laten maken stap: 4. Content

Een website is pas compleet als elke pagina inhoud heeft. We hopen dat je tijdens de fasen 1-3 hard hebt gewerkt om de inhoud klaar te hebben voor fase 4. Uw klanten zijn met een reden naar de website gekomen, dus je wilt er zeker van zijn dat je al hun vragen hebt beantwoord! Inhoud is cruciaal voor elke website. We nemen uw inhoud en leggen deze op elke pagina zodat deze er geweldig uitziet en gemakkelijk te lezen is.

Een professionele website laten maken stap: 5. Website lanceren

Hoera, het is tijd voor lancering van uw website! Dat betekent dat u hebt getest, goedgekeurd en klaar bent om uw website voor de hele wereld te laten leven. We zullen al het technische werk in dit proces doen – het op uw server laten laden, het live maken en eventuele foutopsporing. (We zorgen ervoor dat Google ook weet waar het is.)

Contact ons als u een professionele website wilt laten maken

Een professionele website laten maken door Identity Sharks.

Mail ons op [email protected]

Vragen over website laten maken?

Offerte nodig om een website te laten maken?

Een mail naar Identity Sharks en u heeftsnel de gegevens die u nodig heeft om een website te laten bouwen.

[email protected]

Locatie

Van Lennepstraat 11, 7002 BM Doetinchem

[email protected]

Pin It on Pinterest

Share This