Your Business SEO Solution

De plek voor webdesign, zoekmachine optimalisatie, social media en veel meer!

Gratis je website score testen

Identity Sharks digital marketing bureau

We brengen meer adembenemende

digitale ideeën

Het opkomende hogesnelheidsinternet heeft de weg geëffend voor een ernstige revolutie in moderne bedrijven met digitale marketing. Dit is de nieuwste marketingtechnologie die gebruik maakt van een breed scala aan digitale kanalen zoals websites, social media, zoekmachines, e-mails en duidelijk mobiele telefoons en apps.

SOCIAL MEDIA MARKTETING

Social media marketing maakt gebruik van social media kanalen zoals Facebook, LinkedIn, Instagram en Twitter om marketing uit te voeren. Als een van de beste digitale marketingbedrijven in Doetinchem, bieden we sociale-mediaservices en verbinden we uw product of services met duizenden mensen, waardoor uw bedrijf kan groeien en de doelen kan bereiken.

t

ZOEKMACHINE OPTIMALISATIE

Zoekmachineoptimalisatie (SEO) is het proces om voldoende verkeer op een website op zoekmachines te krijgen en ze een hogere rang te geven. We maken uw merk onderscheidend in het netwerk door de inhoud, structuur en ook het ontwerp van websites te polijsten zodat zoekmachines ze kunnen indexeren en bovenaan de zoekresultaten kunnen plaatsen.

CONTENTMARKETING

Welke inhoud u online aanbiedt, weerspiegelt de kwaliteit van uw merk. We creëren originele en creatieve inhoud die de digitale marketing van uw merk stimuleert. We creëren, analyseren, publiceren en beheren de juiste inhoud voor uw merk en zorgen voor solide resultaten voor uw bedrijven. Deze inhoud, samen met goed geoptimaliseerde SEO, socialemediamarketing en andere online media-opties, kan uw merk bovenaan plaatsen.

MOBIELE MARKETING

Aangezien mobiele apparaten en smartphones een elementair onderdeel van ons leven worden, maakt het duidelijk deel uit van digitale marketing. Omdat we in onze zakken worden gehouden en ze de hele dag door voortdurend controleren, wordt mobiele marketing een verschrikkelijk persoonlijk digitaal marketingkanaal. Veel grote merken vertrouwen ons met hun mobiele root-apps en maken ons daarmee een van de beste digitale marketing in DTC.

Digitale marketing

Het doel van digitale marketing is om het bereik en de duurzame online zichtbaarheid voor een bedrijf te vergroten. Identity Sharks, als toonaangevend digitaal marketingbedrijf in Doetinchem, biedt u digitale marketingdiensten die precies zijn gebaseerd op de aard van uw bedrijf, waardoor de aanwezigheid van uw organisatie bekend wordt gemaakt in elk digitaal medium en verbinding maakt met uw doelgroep.

Website in google zoekresultaten

Website in google zoekresultaten

Uw website gevonden krijgen in Google zoekresultaten.
In deze blog bekijken we hoe Google websites vindt en waarom je in de zoekresultaten van google vindbaar wilt zijn. Enkele google feiten en informatie.

Lees meer
Linkedin 10 beste tips

Linkedin 10 beste tips

Linkedin, zoveel gebruikers en zoveel mogelijkheden om je profiel te verbeteren.
Daarom hebben wij een lijst met diverse belangrijke Linkedin tips gemaakt.
 

Lees meer

Locatie

Van Lennepstraat 11, 7002 BM Doetinchem

info@id-sharks.com