uw webdesign en seo oplossing

De plek voor webdesign, zoekmachine optimalisatie, social media, digital branding en veel meer!

Gratis je website score testen

Breng meer bewustwording aan uw merk

(digital branding)

Identity Sharks werkt uitzonderlijk in de snel gedreven nieuwe webgebaseerde strategieën, gemaakt op basis van onderzoek en ontwikkeling op lange termijn. We begrijpen dat u meer nodig hebt dan likes, engagement en bereik. U heeft een idee nodig dat een directe invloed heeft op uw merk. We creëren inhoud, afbeeldingen gericht op uw doelstellingen. Identity Sharks is het full house digitale bureau waar u altijd om vroeg

Digital branding met Identity Sharks

MERK STRATEGIE

We identificeren uw merkinzichten en geven u die ontbrekende focus, propositie, positionering en een nieuw verhaal te vertellen. Het is een plan met specifieke langetermijndoelen die kunnen worden bereikt met de evolutie van een succesvol merk

t

MERKIDENTITEIT

Als full house digital agency in Doetinchem creëren en definiëren we de naam, het logo, het thema, de visuele identiteit en de globale visie van uw merk. Uw merkidentiteit maakt u direct herkenbaar voor uw klanten.

MERKACTIVATIE

We voeren de kunst van het stimuleren van consumentenactie door merkinteractie en ervaringen wereldwijd. Uw identiteit is een pool van alle elementen die het bedrijf creëert om de juiste persona ervan aan de consument uit te beelden.

MERKMANAGEMENT

We ontwikkelen een strategisch plan om de merkwaarde richting de doelmarkt te houden door merkprestaties te meten en te interpreteren. We gebruiken technieken om de schijnbare waarde van een productlijn of merk in de loop van de tijd te doen stijgen.

Identiteitsbranding

Van uw website tot materialen tot publiciteit aan P.R., elk doel van correspondentie is een kans om de indruk van uw merk te vormen. Wanneer u van tevoren karakteriseert wat deze waarneming zou moeten zijn, wordt de uitkomst samengebracht informerend en uiterst klantgericht.

Verrassend genoeg racen tal van organisaties om innovatief te creëren zonder een redelijke visie van een grote motivator voor hen, hoe ze zich bevinden en het algemene onderscheidingsvermogen dat ze moeten maken. Een merktechniek kenmerkt waar uw organisatie van afhankelijk is, de identiteit die het moet doorgeven en de sleutelboodschappen die aantoonbaar of ondubbelzinnig moeten overkomen in alle correspondentie.

Locatie

Van Lennepstraat 11, 7002 BM Doetinchem

[email protected]

Pin It on Pinterest

Share This